Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6

Lépj be aVarázserdövilágába!


Bolhás kutya társasjáték

Bolhás kutya társasjáték

3.590 Ft
tábla, egyenként hat rekesszel (mélyedéssel), 48 „bolha”

A játék célja: Gyűjtsd össze a lehető legtöbb bolhát!

A játék előkészülete:
A két kutyus formájú táblát egymással ellenkező irányba fordítva a játéktér közepére tesszük. Minden rekeszbe 4 bolhát helyezünk.

A játék szabálya:
Minden játékoshoz az a tábla tartozik, ami előtte van. A fiatalabb játékos kezd, majd a játékosok felváltva következnek. A soron következő játékos kiválaszt egy rekeszt a saját tábláján. Az abban lévő bolhákat felveszi, majd azokat szétosztja, az óra járásával ellenkező irányban haladva, úgy hogy minden rekeszbe egy-egy bolhát rak le. (Képek: lásd az idegen nyelvű leírásban)

Speciális esetek:
- Ha a választott rekeszben 12 vagy több bolha gyűlt össze, a játékos az első rekeszt hagyja ki, vagyis a második rekesztől indítsa a bolhák szétosztását. - Amikor egy játékos az utolsónak lerakott bolhájával az ellenfele tábláján lévő rekeszhez ér, és ha azon 1 vagy 2 bolha volt eredetileg, akkor ebből a rekeszből ezeket begyűjti, ezek az ő megnyert bolhái (képek: lásd az idegen nyelvű leírásban). A bolhák begyűjtése után egy üres rekesz marad a táblán.
- Amikor egy játékos begyűjtötte a 2 vagy 3 bolhát a rekeszből, és még a mögötte lévő rekesz is 2 vagy 3 bolhát tartalmaz, akkor onnan is begyűjti a bolhákat… és ha az mellette lévő rekeszben is 2 vagy 3 bolha van azt is felveszi, addig gyűjtögeti, ilyen formában, amíg lehet. (Kép: „A következő rekesz szintén 3 bolhát tartalmazott.”)
Ha 4 vagy több bolhát tartalmazó rekeszhez ér, akkor ott megáll a játékos, tovább nem gyűjtheti be a bolhákat és a következő játékoson a sor.

Ki nyer? A játéknak akkor van vége, amikor az egyik játékos már nem tud lépni. Ekkor megszámolják a begyűjtött bolháikat, és akinek több van, ő lesz a nyertes.
Elérhetőség

Raktáron: 1

Szállítási határidő:

raktárról (4-5 nap)